2015. aug 07.

Gyerek és Young Audience kontent

írta: Hanula Zsolt
Gyerek és Young Audience kontent

Puskin kuckó + Suli-mozi

Most jött a nyomdából két promóanyagunk, mindkettő a legfiatalabb moziközönségnek szóló műsorokat hirdeti és hamarosan ki is kerülnek a mozikba.

A Puskin kuckó programfüzete szól a kisebbeknek, itt a következő fél év gyermekkoncertjeit és filmvetítéseit találjátok összeszedve, lebontva, részletezve, ahogy tetszik. Ezek az előadások ugye a Puskin moziban zajlanak majd, hétvégente reggel-délelőtt. Pár név az őszi fellépők közül: Palya Bea, Gryllus Vilmos, Makám, Kolompos, Kaláka, Grund színház, Radványi Balázs és Varró Dániel.

A Suli-Mozi ezzel szemben zárt körű előadásokat takar, vagyis olyan - többnyire - pedagógusok szoktak megkeresni minket, akik szeretnének az osztályuknak/csoportjuknak levetíteni adott filmet, majd utána meg is beszélni a látottakat. All inclusive a szolgáltatás, vagyis nagy örömmel segítünk kiválasztani a filmet, közösen találunk egy időpontot, illetve egy mozit helyszínnek, majd a film közös értelmezését a fiatalokkal tanult kollégám, Kovács Gellért vezényli le. Ilyenkor nyilván inkább a tartalom és a mondanivaló kerül előtérbe, mintsem a filmesztétikai nüanszok.

Mindkét sorozatot a gyerekekkel kiválóan kommunikáló kolléganőm Erdős Emese tartja kézben, akárcsak a hozzájuk tartozó honlapokat, ahol minderről még több információt találtok. Illetve itt jegyzem meg, hogy ősztől mindkét programsorozatunk hírlevele is beindul, ezekre is fel lehet már iratkozni!

Puskin kuckó>>

Suli-Mozi>>

Szólj hozzá

gyerek puskin mozi puskin kuckó suli-mozi young audience