2015. aug 24.

Megversenyeztetjük a videóklipeket

írta: Hanula Zsolt
Megversenyeztetjük a videóklipeket

10982796_623114487789421_8428627614812591157_n.png1. Magyar Klipszemle néven tartunk zenés-videós hepajt a Toldiban szeptember 17-18-án. Vagyis ez most nem is csak egy programajánló, de egyenesen felhívás: ha van kliped, nevezz vele! A van ez esetben azt jelenti, hogy te rendezted, vagy te vagy a megrendelő zenekar, vagy egyáltalán valamilyen módon jogot formálsz rá. A szemle 9 kategóriában zajlik, vagyis keressük a legjobb

- klipet,

- zenét,

- látványt,

- operatőri munkát,

- rendezést/vágást,

- animációt,

- trash-t,

- no budget klipet,

- ill. külön a legjobb 2005 előtt készült magyar videóklipet.

Igen, ez utóbbiból következik, hogy alapvetően az elmúlt öt év zenei klipjeit várjuk.

Nevezési határidő: szeptember 3.

A két napos rendezvényen a vetítések, kerekasztal-beszélgetések szakmai előadások ingyenesek, DE nullás jegyet váltani szükséges. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy ha felvittük a műsort a rendszerbe, ami még egy-két hét, akkor itt a Toldi mozi pénztárában szépen érkezési sorrendben lehet kérni ingyenjegyeket. Mint a kisfilmes fesztiválokon általában, a műsort itt is blokkokba szerkesztve vetítjük majd - ezekről bővebben kicsit később tudunk hasznosabbat mondani. Lesznek aztán bulik is este, azok viszont már fizetősek.

Gyere, ha alkotó vagy és gyere, ha rajongó, gyere, ha szerinted is a videoklip műfaja többet érdemel, mint a mobilkijelzőkön való megjelenést és gyere, ha érdekel, mik a trendek és a legjobb alkotások mostanság a zenei videoklipek terén!

Facebook-event, ahol közvetlenül kérdezhettek a szervezőktől,

és hivatalos weboldal, ahol egy részletes GYIK vár, ill. ahol maga a nevezés is zajlik.

 

Szólj hozzá

zene buli toldi mozi klipszemle