2020. máj 01.

A mindent lenyelő nő, a vicces bárány és a többiek

írta: artmozi
A mindent lenyelő nő, a vicces bárány és a többiek

Hosszúhétvégézz a Távmozival!

Második műsorhetéhez érkezett a fővárosi artmozikat üzemeltető Budapest Film Zrt. streaming-kezdeményezése: a Budapesti Távmozi. Az otthoni majálissal induló három napra is vannak ajánlataink. Bővültünk rendesen!ob_950b87_kicmqvtjndr6uqjdwrwvzyvabsg.jpg

Nyelés

Carlo Mirabella-Davis finoman szólva is különleges, fesztiváldíjas alkotása éppencsak elindult volna a mozikban, amikor megjött a vírus. Most azonban távmozis körülmények között is meg lehet ismerkedni a háziasszonnyal, aki fura dolgokat vesz a szájába – és ezzel alaposan elgondolkodtatja nézőjét.

Vetítések időpontjai és jegyvásárlás itt.

Jöjj el, napfény!

Juliette Binoche keresi a szerelmet Párizsban. És akkor ezt még egyszer leírjuk: Juliette Binoche keresi a szerelmet Párizsban. De komolyan, ha valaki szereti a franciásan francia filmeket, kell neki annál több, hogy Juliette Binoche keresi a szerelmet Párizsban? Nem feltétlenül. Hisz ez nem kevés!

Vetítések időpontjai és jegyvásárlás itt.

Sajnáljuk, nem találtuk otthon

A drága Ken Loach most lesz júniusban 84 éves, s nem úgy tűnik, hogy abba szeretné hagyni a filmezést. És ne is hagyja, mert legutóbbi filmje pont olyan erős, mint legerősebb, legérzékenyebb rendezései. Egy külvárosi család küzd benne a megélhetésért – Ken Loach pedig ezekért az emberekért szeret küzdeni.

Vetítések időpontjai és jegyvásárlás itt.

 Shaun, a bárány és a farmonkívüli

A Wallace and Gromit-franchise-ből önálló tévésorozatot, majd moziszériát kapott menő bárány legújabb kalandja pont annyira bájos és imádnivaló, mint amennyire szerettük volna, hogy az legyen. És úgy mond el mindent a nyitottságról, hogy a figuráknak szinte meg sem kell szólalnia hozzá!

Vetítések időpontjai és jegyvásárlás itt.

 Kontroll nélkül

A tavalyi CineFest közönségdíját kiérdemlő német film dühös, okos, átgondolt mozi egy nehéz sorsú kiskamaszról. Benni története mindazokról szól, akik nem tehetnek arról, hogy az élet szögesdrótot font a szíve köré – és mindazokhoz, akik szerint tényleg nincs olyan, hogy jó, vagy rossz gyerek. A szeretetet nem kiérdemelni kell, hanem sokszor képessé tenni másokat arra, hogy befogadhassák.

 Vetítések időpontjai és jegyvásárlás itt.

IRATKOZZ FEL AZ ARTMOZI HÍRLEVÉLRE!

Szólj hozzá

toldi mozi puskin mozi tabán mozi muvesz mozi kino cafe mozi tavmozi