2020. aug 12.

Premier előtti (és premier)filmek az Artmozik Éjszakáján, 2.

írta: artmozi
Premier előtti (és premier)filmek az Artmozik Éjszakáján, 2.

Bő 2 hét, s augusztus 28-án, este hattól másnap reggelig lehet ájulásig mozizni a Művész, Toldi, Puskin, Tabán és Kino Cafe mozikban. Előző cikkünkben elkezdtük felsorolni a kínálatban szereplő új filmeket – most jön a második adag!

7uhwshczymi6vgzv3322aj6uoa.jpg

INKÁBB LENNÉK ÖZVEGY

Annette Bening és Bill Nighy jó ideje házasok, s most a pasi miatt szétmennének. Sikerül normálisan lezárni a kapcsolatot? Felnőtt fiúk is ezt kérdezi. Nekünk egyértelműbb a helyzetünk, hisz ezekkel a színészekkel mi legalábbis csak jól járhatunk!

 MARTIN EDEN

Íróként nem könnyű befutni – pláne, ha az embernek egyébként is nehéz a sorsa, melyet cipelnie kell. A kitartás elnyeri méltó jutalmát? Meglehet. Tanulságokkal mindenesetre mindenképpen szolgál, az meg nem jön rosszul egy alkotónak. Jack London írása alapján.

 BESTIÁDA

A különös, de frappáns magyar cím izgi thriller-noirt takar, amelyben van eltűnt nő, gyanús figurák és még hóvihar is! A rendező Dominik Moll, a Mondd ki, hogy uborka, a Lemming és a Harry csak jót akar készítője.

 AZ IGAZSÁG

A Bolti tolvajok direktorának első nem japán nyelvű filmje sztárságról, családról, feszültségekről – no meg remélhetőleg utóbbiak elsimításáról. Olyan, de olyan színészek vannak benne, mint… Mint   Catherine Deneuve, Juliette Binoche és Ethan Hawke!

EGY NŐ LÁTHATLAN ÉLETE

Brazil-német filmdráma két nővérről, akik nagyon ragaszkodnának egymáshoz, s az álmaikhoz – csak az élet ezt másként gondolja. Ők viszont nem adják fel a reményt – egymással és vágyaikkal kapcsolatban sem. Mert vannak, akik nem adják fel.

 

AZ ÖSSZES MOZIBA ÉRVÉNYES KARSZALAG 3500 FORINTÉRT CSERÉBE MÁR KAPHATÓ A JEGYPÉNZTÁRAKBAN. A TELJES PROGRAMÉRT KATT IDE!

 

IRATKOZZ FEL AZ ARTMOZI HÍRLEVÉLRE!

Szólj hozzá

művész mozi toldi mozi puskin mozi tabán mozi artmozik éjszakája kino cafe mozi