2021. aug 16.

Premier előtti filmek és extrák az Artmozik éjszakája 2021-en

írta: artmozi
Premier előtti filmek és extrák az Artmozik éjszakája 2021-en

Augusztus 27-re ugye már mindenki csinált programot, mert aki csak tud, jön a Művészbe, a Puskinba, a Toldiba, a Kino Caféba és a Tabánba, hogy holnap hajnalig mozizzon. Most abban segítünk, hogy felsoroljuk azokat a címeket, melyekre az országos bemutató előtt (vagy hosszú idő óta először és utoljára) lehet beülni az éjszakás műszakban.the-intouchables-20.jpg

HASADÉK

Krasznahorkai Balázs díjnyertes elsőfilmje ősszel nyit a mozikban, de az Artmozi éjen már le lehet csekkolni, hogy mire megy egymással apa és fiú Erdélyben, amikor nem csak szimbolikusan kerülnek szorult helyzetbe egymással és egymás társaságában. A fényképezés kiváló, a színészek szintúgy nagyszerűek – a dráma nem csak a levegőben van.

SOHA TÖBBÉ NEM FOG HAVAZNI

E karakteres hangulatú lengyel film is különleges élménynek ígérkezik: karizmatikus gyógyító érkezik szomorú vidékre, s aki találkozik vele, annak alaposan megváltozik az élete. Vagy azt hiszi, hogy majd megváltozik. Kiderül. A filmből.  

 KEDVES ELVTÁRSAK

Andrej Koncsalovszkij új, fekete-fehér mozija a hatvanas évekbe repít vissza, a Szovjetunióba, ahol egy politikailag (is) elkötelezett nő szembesül a rezsim valódi kegyetlenségével – és próbál lánya nyomára bukkanni egy sztrájk utáni leszámolás okozta káoszban. 

 ÉLETREVALÓK

 A 2010-es évek egyik legnépszerűbb európai filmjét nem nagyon lehetett látni mostanában nagyvásznon. És valószínűleg nem is lehet majd ezután. Eric Toledano és Olivier Nakache karriercsináló, rendkívül szellemes és szívhez szóló alkotásában ismerte meg a világ Omar Sy-t – az pedig sosem volt kérdés, hogy François Cluzet mennyire zseniális színész.

OLDBOY

Minden idők egyik legfontosabb, s legkeményebb bosszúfilmje is színesíti majd az Artmozik Éjszakáját. Chan-wook Park közel 20 esztendős, sokkoló kultmozija filmszínházban él igazán – és ha valamire, hát az Oldboyra nyugodtan lehet mondani, hogy megunhatatlan!

 

AZ ÖSSZES MOZIBA ÉRVÉNYES KARSZALAG 3600 FORINTÉRT CSERÉBE MÁR KAPHATÓ A JEGYPÉNZTÁRAKBAN. A TELJES PROGRAMÉRT KATT IDE!

IRATKOZZ FEL AZ ARTMOZIS HÍRLEVÉLRE!

 

Szólj hozzá

művész mozi toldi mozi puskin mozi tabán mozi artmozik éjszakája kino cafe mozi